• Contact

    SUPPORT+31 (0)85 - 066 12 58

SKF profielrail geleidingen

De profielrail geleidingen die SKF aanbiedt zijn onder te verdelen in twee groepen. Om het zoeken naar het juiste product voor u eenvoudiger te maken, hebben wij deze daarom verdeeld in de volgende groepen:

Mocht u vragen hebben, dan helpen wij u graag om deze op te lossen. Voor contact kunt op op werkdagen terecht op +31 (0)85 – 0661258

Alle SKF profielrail loopwagens zijn standaard gesmeerd met high-performance SKF LGEP2 vet. Hierdoor hebben de loopwagens een goede weerstand tegen corrosie en wordt de kans op slijtage beperkt. Alle SKF profielrail loopwagens worden standaard geleverd met één vetnippel waardoor het mogelijk is om de loopwagens opnieuw te smeren. Vanwege de geïntegreerde vetreservoirs vereisen alle SKF profielrail loopwagens weinig onderhoud. Daarnaast zijn alle loopwagens standaard voorzien van een volledige afdichting (dubbel lipsafdichting, zijafdichting en binnenafdichting), waardoor de loopwagens een lange levensduur hebben

De gehele LLT serie van SKF is voorzien van vier kogelbanen die in een contacthoek van 45º over de SKF LLT rails heenlopen. Dankzij deze zogenoemde X-opstelling kan de LLT zichzelf beter uitlijnen waardoor (kleine) montagefouten kunnen worden gecorrigeerd. Daarnaast zorgt dit ontwerp voor minimale wrijving doordat elke kogel slechts twee contactpunten heeft. Er zijn verschillende uitvoeringen beschikbaar zodat u het passende product in handen krijgt. De prestaties van de producten zijn gegarandeerd bij een temperatuur tussen de tussen de -20ºC en 80ºC. Echter functioneren ze ook bij kortstondige blootstelling aan temperaturen tot 100ºC naar behoren.

SKF profielrail

De SKF profielrails komen in verschillende nauwkeurigheidsklasse zodat deze voldoen aan de vereiste precisie en stijfheid. Daarnaast zijn de rails ook beschikbaar in verschillende lengte, zodat u altijd de juiste rails in handen krijgt.

Onder profielrail vallen: LLTHR en LLTHR D4

SKF lineair profielrail

SKF profielrail loopwagens

Ook de SKF profielrail loopwagens komen in drie verschillende nauwkeurigheidsklasse. Daarnaast is het ook mogelijk om voor de loopwagens een keuze te maken in de voorspanning. Aan de hand van de voorspanning is het mogelijk om loopwagens te kopen die speciaal geschikt zijn voor zware of juist lichte belasting. Naast de standaard afdichtingen waarover de SKF profielrail loopwagens beschikken is het mogelijk om deze nog verder te laten afdichten.

Onder profielrail loopwagens vallen: LLTHC A, LLTHC LA, LLTHC SA, LLTHC U, LLTHC LU, LLTHC R, LLTHC LR en LLTHC SU.

SKF lineair profielrail loopwagens