• Contact

    SUPPORT+31 (0)85 - 066 12 58

SKF profielrail geleidingen

Levering van profielrail geleiding

De SKF profielrail geleidingen zijn onder te verdelen in profielrail en profielrail loopwagens. Duisters Lineair levert SKF railgeleiding op maat en uit voorraad. Klik op onderstaande link voor meer informatie en prijzen van:

Duisters produceert SKF railgeleiding in eigen beheer en op maat. Vaak heeft u uw bestelling de volgende werkdag al in huis.

Ook voor advies over SKF railgeleiding

Mocht u vragen hebben over SKF railgeleiding, dan helpen onze specialisten u graag om deze te beantwoorden. Voor contact kunt ons op werkdagen telefonisch bereiken op +31 (0)85 – 0661258

Alle SKF profielrail loopwagens zijn standaard gesmeerd met high-performance SKF LGEP2 vet. Hierdoor hebben de loopwagens een goede weerstand tegen corrosie en is de kans op slijtage beperkt. Alle SKF profielrail loopwagens worden standaard geleverd met één vetnippel om de loopwagens opnieuw te kunnen smeren. Vanwege de geïntegreerde vetreservoirs hebben alle SKF profielrail loopwagens weinig onderhoud nodig. Daarnaast zijn alle SKF loopwagens voor railgeleiding standaard voorzien van een volledige afdichting (dubbel lipsafdichting, zijafdichting en binnenafdichting), waardoor de loopwagens een lange levensduur hebben

De gehele LLT serie van SKF is voorzien van lagers met vier kogelbanen die in een contacthoek van 45º over de SKF LLT rails heenlopen. Dankzij deze zogenoemde X-opstelling kan de SKF LLT zichzelf beter uitlijnen waardoor (kleine) montagefouten kunnen worden gecorrigeerd. Ook zorgt dit kogellager ontwerp voor minimale wrijving omdat elke kogel slechts twee contactpunten heeft. Duisters levert profielrail loopwagens in verschillende uitvoeringen voor verschillende railgeleiding toepassingen.

De prestaties van de railgeleidingsproducten zijn gegarandeerd bij een temperatuur tussen de tussen de -20ºC en 80ºC. Echter functioneren ze ook prima bij kortstondige blootstelling aan temperaturen tot 100ºC..

Webshop bestelling, levering binnen 1 dag

Duisters produceert alle SKF lineair as-geleiding en lineair geleiding rail in eigen beheer en levert alle SKF kogellagers en overige toebehoren direct uit voorraad. Meestal wordt uw bestelling (via onze lineaire geleiding webshop) de volgende dag al bij u geleverd. Dus vandaag besteld is morgen geleverd.

SKF profielrail

De SKF profielrails komen in verschillende nauwkeurigheidsklasse zodat deze voldoen aan de vereiste precisie en stijfheid. Daarnaast zijn de rails ook beschikbaar in verschillende lengte, zodat u altijd de juiste rails in handen krijgt.

Onder profielrail vallen: LLTHR en LLTHR D4

SKF lineair profielrail

SKF profielrail loopwagens

Ook de SKF profielrail loopwagens komen in drie verschillende nauwkeurigheidsklasse. Daarnaast is het ook mogelijk om voor de loopwagens een keuze te maken in de voorspanning. Aan de hand van de voorspanning is het mogelijk om loopwagens te kopen die speciaal geschikt zijn voor zware of juist lichte belasting. Naast de standaard afdichtingen waarover de SKF profielrail loopwagens beschikken is het mogelijk om deze nog verder te laten afdichten.

Onder profielrail loopwagens vallen: LLTHC A, LLTHC LA, LLTHC SA, LLTHC U, LLTHC LU, LLTHC R, LLTHC LR en LLTHC SU.

SKF lineair profielrail loopwagens