• Contact

    SUPPORT+31 (0)85 - 066 12 58

SKF profielrail toepassingen

SKF Profielrail geleiding kopen?

Duisters levert twee soorten SKF profielrail uit voorraad. Zowel de LLTHR als LLTHR D4 SKF profielrails zijn beschikbaar in verschillende dikte- en lengte maten. Het is van belang om goed te kijken naar de gewenste nauwkeurigheidsklasse, aangezien dit een sterke invloed heeft op de werking.

Wij kunnen SKF profielrail op maat en op tekening voor u bewerken. Dit doen we in eigen beheer en heeft geen effect op de levertijd.

 

Advies over railgeleiding op maat

Mocht u niet zeker weten welk type profielrail het meest geschikt is voor uw railgeleding situatie, neem dan telefonisch contact met ons op +31 (0)85 – 0661258 of stuur ons een mail. Wij helpen u graag de beste keuze te maken voor uw lineaire railgeleding, het type profielrail, maar ook de bijbehorende voorspanning.

Webshop bestelling, levering binnen 1 dag

Duisters produceert alle SKF lineair as-geleiding en lineair geleiding rail in eigen beheer en levert alle SKF kogellagers en overige toebehoren direct uit voorraad. Meestal wordt uw bestelling (via onze lineaire geleiding webshop) de volgende dag al bij u geleverd. Dus vandaag besteld is morgen geleverd.

SKF LLTHR Profielrail

De SKF profielrail LLTHR is voorzien van doorlopende gaten in de bovenzijde waardoor deze geschikt is voor bevestiging van bovenaf. Deze is standaard voorzien van beschermende plastic sluitingen. De LLTHR is beschikbaar in drie verschillende nauwkeurigheidsklasse in de maten tussen de 15 en 45 mm.

SKF profielrail LLTHR

SKF LLTHR D4 Profielrail

De SKF profielrail LLTHR D4 is voorzien van blinde gaten, met schroefdraad, aan de onderzijde. Het enige verschil tussen de reguliere LLTHR en de LLTHR D4 is dat de D4 enkel vanaf de onderzijde te bevestigen is. Ook de D4 is beschikbaar in drie verschillende nauwkeurigshiedsklasse in de maten tussen de 15 en 45 mm.

SKF profielrail LLTHR D4