• Contact

    SUPPORT+31 (0)85 - 066 12 58

SKF profielrail toepassingen

Er zijn twee soorten SKF profielrail voorhanden bij ons. Beide SKF profielrails zijn beschikbaar in verschillende dikte- en lengte maten. Het is van belang om goed te kijken naar de gewenste nauwkeurigshiedsklasse doordat dit een sterke invloed heeft op de werking.

Wij kunnen SKF profielrail op maat en op tekening voor u bewerken. Doordat wij dit zelf doen, heeft dit geen effect op de levertijd.

Indien u twijfelt welk type profielrail het meest geschikt is voor uw probleem, kunt u tijdens werktijden contact met ons opnemen op +31 (0)85 – 0661258. Wij helpen u graag een keuze te maken in het type profielrail, maar ook de bijbehorende voorspanning.

LLTHR

De SKF profielrail LLTHR is voorzien van doorlopende gaten in de bovenzijde waardoor deze geschikt is voor bevestiging van bovenaf. Deze is standaard voorzien van beschermende plastic sluitingen. De LLTHR is beschikbaar in drie verschillende nauwkeurigheidsklasse in de maten tussen de 15 en 45 mm.

SKF profielrail LLTHR

LLTHR D4

De SKF profielrail LLTHR D4 is voorzien van blinde gaten, met schroefdraad, aan de onderzijde. Het enige verschil tussen de reguliere LLTHR en de LLTHR D4 is dat de D4 enkel vanaf de onderzijde te bevestigen is. Ook de D4 is beschikbaar in drie verschillende nauwkeurigshiedsklasse in de maten tussen de 15 en 45 mm.

SKF profielrail LLTHR D4