• Contact

    SUPPORT+31 (0)85 - 066 12 58

SKF geharde precisie assen

 

SKF Precisie assen kopen?

Alle SKF precisie assen levert Duisters in de meest gangbare diameters en lengtes. Wij leveren SKF precsie assen in specifieke staalsoorten, zoals roestvrij staal.

Voor alle SKF astypen is het mogelijk om deze bewerkt geleverd te krijgen. Dit kan aan de hand van veelgebruikte aanpassingen of voor u op basis van een technische tekening. Een uitleg over deze verschillende bewerkingen staat onderaan de pagina.

Wij kunnen lineaire SKF assen op maat en naar tekening bewerken, zodat u de perfecte as in handen krijgt. Dit doen wij in eigen beheer, waardoor we al binnen 1-2 dagen kunnen leveren.

Advies op maat

Indien u twijfelt over welk type as het meest geschikt is voor uw lineair geleiding toepassing, kunt u tijdens werkdagen contact met ons opnemen op +31 (0)85 – 0661258. Wij helpen u graag met een keuze maken in het type as, maar ook de bewerking hiervan.

Webshop bestelling, levering binnen 1 dag

Duisters produceert alle SKF lineair as-geleiding en lineair geleiding rail in eigen beheer en levert alle SKF kogellagers en overige toebehoren direct uit voorraad. Meestal wordt uw bestelling (via onze lineaire geleiding webshop) de volgende dag al bij u geleverd. Dus vandaag besteld is morgen geleverd.

LJM

De SKF geharde precisie as LJM is een volle as van hoogwaardig gehard staal kwaliteit (Cf53). Hierdoor kan de as een hoge druk weerstaan zonder te vervormen. De LJM heeft een hardheid tussen de 60 en 64 HRC (Hardness Rockwell Schaal). De maximale oppervlakte ruwheid van de as is Ra 0,3 μm (10-6 meter). De LJM as is beschikbaar in de maten tussen de 6 en 80 mm. Voor al deze maten zijn verschillende bewerkingen mogelijk.

SKF geharde precisie as LJM

LJMR

Afwijkend tot de LJM komt de SKF geharde precisie as LJMR in de maten tussen de 6 en 50 mm. Daarnaast is de volle LJMR as gemaakt van hoogwaardig gehard roestvrij staal (X90CrMoV18). De hardheid van LJMR ligt tussen de 54 en 57 HRC (Hardness Rockwell Schaal). Ook deze as heeft een maximale oppervlakte ruwheid van Ra 0,3 μm (10-6 meter). De LJMR is uitermate geschikt voor toepassingen waarbij mogelijk aanraking is met producten zoals: Stoom, petroleum en alcohol. Ook voor de LJMR zijn er verschillende bewerkingen mogelijk op basis van de lengtemaat.

SKF geharde precisie as LJMR

LJMS

Ook de SKF geharde precisie as LJMS is gemaakt van hoogwaardig gehard roestvrij staal (in dit geval X46Cr13). Bij deze volle as resulteert dat in een hardheid tussen de 52 en 55 HRC (Hardness Rockwell Schaal). De LJMS is speciaal geschikt voor mogelijke aanraking met: Zoet water, verdunde zuren en loggen, fruit en groentesappen. De LJMS komt in de maten tussen de 6 en 50 mm in met verschillende bewerkingen naar wens. Ook deze as heeft een maximale oppervlakte ruwheid van Ra 0,3 μm (10-6 meter).

SKF geharde precisie as LJMS

Bewerkingen assen

Voor alle assen zijn een tiental bewerkingen mogelijk, zodat u de juiste as geleverd krijgt. Daarnaast is het ook mogelijk om de as volgens uw specifieke wensen en tekeningen te vervaardigen. Hieronder worden de negen bewerkingen toegelicht. Heeft u liever een bewerking op maat dan kunt u ook contact met ons opnemen op +31 (0)85 – 0661258 om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

ESSC 1

De as wordt afgekort zonder afschuinen, wel wordt deze ontbraamt.

ESSC 2

De as wordt afgekort met afschuinen.

ESSC 3

De as wordt afgekort op 90° met 25° afschuinen.

ESSC 4

De as wordt afgekort op 90° met 25° afschuinen. Tevens wordt deze voorzien van één axiaal gat (in de richting van de lengteas) met schroefdraad.

ESSC 5

De as wordt afgekort op 90° met 25° afschuinen. Tevens wordt deze voorzien van twee axiale gat (in de richting van de lengteas) met schroefdraad.

ESSC 6

De as wordt afgekort op 90° met 25° afschuinen. Tevens wordt deze voorzien van radiale gaten (loodrecht op de lengterichting van de as) met schroefdraad. Deze uitvoering is geschikt voor as-ondersteuning.

ESSC 7

De as wordt afgekort op 90° met 25° afschuinen. Tevens wordt deze voorzien van radiale gaten (loodrecht op de lengterichting van de as) met schroefdraad. Deze uitvoering is geschikt voor as-ondersteuning. In tegenstelling tot de ESSC 6 worden hierbij de radiale gaten volgens uw wensen gezet.

ESSC 8

De as wordt afgekort op 90° met 25° afschuinen. Deze wordt standaard gemonteerd en geleverd op een SKF LRCB as-ondersteuning.

ESSC 9

De as wordt afgekort op 90° met 25° afschuinen. Deze wordt standaard gemonteerd en geleverd op een SKF LRCC as-ondersteuning.

ESSC 10

De as wordt volgens klantspecifieke tekening vervaardigd.