• Contact

    SUPPORT+31 (0)85 - 066 12 58

SKF profielrail loopwagens

 

SKF Profielrail loopwagens kopen?

Alle SKF profielrail loopwagens zijn geproduceerd volgens DIN 645-1, hierdoor zijn de wagens qua bouwvorm uitwisselbaar binnen alle 645-conforme merken. Er zijn acht verschillende type SKF loopwagens voor railgeleiding beschikbaar die allen zijn voorzien van de X-opstelling. Hierdoor kunnen deze zichzelf beter uitlijnen dan vergelijkbare profielrail loopwagens.

Door de ingebouwde smeerreservoirs vereisen de SKF loopwagens voor railgeleiding relatief weinig onderhoud. Alle acht de wagens zijn beschikbaar in drie voorspannings- en drie nauwekeurigheidsklasse.

Duisters levert onderstaande SKF profielrail loopwagens:

Webshop bestelling, levering binnen 1 dag

Duisters produceert alle SKF lineair as-geleiding en lineair geleiding rail in eigen beheer en levert alle SKF kogellagers en overige toebehoren direct uit voorraad. Meestal wordt uw bestelling (via onze lineaire geleiding webshop) de volgende dag al bij u geleverd. Dus vandaag besteld is morgen geleverd.

Advies over SKF profielrail loopwagens?

Wilt u advies overhet type profielrail wagen dat het beste geschikt is voor uw situatie, neem dan telefonisch contact met ons op +31 (0)85 – 0661258 of stuur een mail. Wij helpen u graag met het maken van een keuze wat betreft het type SKF profielrail loopwagen, de maat en de uitvoering.

LLTHC A

De SKF profielrail loopwagen LLTHC A is een flens model loopwagen. De A-variant is de standaard loopwagen van SKF en heeft dan ook een standaard lengte en hoogte. Deze is beschikbaar in de maten tussen de 15 en 45 mm.

SKF lineair loopwagen LLTHC A

LLTHC LA

Ook de SKF profielrail loopwagen LLTHC LA is een flens model loopwagen. In tegenstelling tot de A-variant is de LA langer waardoor deze een hogere draagkracht heeft. De LLTHC LA is beschikbaar in de maten tussen de 20 en 45 mm.

SKF lineair loopwagen LLTHC LA

LLTHC SA

Ook de SKF profielrail loopwagen LLTHC SA is een flens model loopwagen. De SA is juist korter waardoor deze iets inlevert op de draagkracht. Vanwege het korte model is de SA wel zeer geschikt voor sommige specifieke toepassingen. De LLTHC SA is beschikbaar in de maten tussen de 15 en 35 mm.

SKF lineair loopwagen LLTHC SA

LLTHC U

De SKF profielrail loopwagen LLTHC U heeft een compact ontwerp wat dezelfde draagkracht oplevert als de flens variant. De LLTHC beschikt over standaard afmetingen en is beschikbaar in de maten tussen de 15 en 45 mm.

SKF lineair loopwagen LLTHC U

LLTHC LU

Ook de SKF profielrail loopwagen LLTHC LU heeft een compact ontwerp. De LLTHC LU is extra lang waardoor deze hogere draaggetallen aankan en is beschikbaar in de maten tussen de 25 en 45 mm.

SKF lineair loopwagen LLTHC LU

LLTHC R

Doordat de SKF profielrail loopwagen LLTHC R extra hoog is ontstaat er een grotere afstand tussen de lagertoepassing en de rail waarover deze loopt. Deze loopwagen is beschikbaar in de maten tussen 15 en 45 mm.

SKF lineair loopwagen LLTHC R

LLTHC LR

Dankzij zijn extra lengte heeft de SKF profielrail loopwagen LLTHC LR een hogere draagkracht dan de standaard loopwagens. Doordat de LR ook nog eens extra hoog is ontstaat er meer ruimte tussen de lagertoepassing en de rail waarover deze loopt. De LLTHC LR is beschikbaar in de maten tussen de 20 en 45 mm.

SKF profielrail loopwagen LLTHC LR

LLTHC SU

ook de SKF profielrail loopwagen LLTHC SU is een extra klein model loopwagen. Doordat de SU korter is dan de standaard loopwagens heeft deze een lagere draagkracht. Echter, hierdoor is de LLTHC SU wel zeer geschikt voor toepassingen waarbij weinig ruimte is. De LLTHC SU is beschikbaar in de maten tussen de 15 en 35 mm.

SKF lineair loopwagen LLTHC SU