• Contact

    SUPPORT+31 (0)85 - 066 12 58

Kwaliteit en service

 

Hoge kwaliteit van product tot levering

Binnen Duisters Techniek hebben wij kwaliteit hoog in het vaandel staan. Het is ons streven om u een zo prettig mogelijke aankoopervaring te bieden. Hieronder verstaan wij het gehele proces tot de aankoop, het product zelf alsmede eventuele aftersales. Dit alles samen zorgt ervoor dat het begrip ‘kwaliteit’ als een rode draad door onze organisatie loopt.

Professioneel advies
Wij begrijpen als geen ander dat het begrip ‘kwaliteit’ voor iedereen een andere betekenis heeft. Mede hierdoor stellen wij persoonlijk contact erg op prijs, zodat wij samen kunnen kijken naar uw wensen. Vanwege onze jarenlange ervaring (ruim 25 jaar) beschikt ons personeel over professionele kennis, om u te voorzien van kwalitatief hoogstaand advies. Hiervoor zijn wij op werkdagen telefonisch en per e-mail bereikbaar. Daarnaast is het ook mogelijk om met een kop koffie op ons kantoor de mogelijkheden te bespreken.

Producten op maat
Dankzij ons magazijn te ‘s-Hertogenbosch beschikken wij over een grote eigen voorraad. Hierbij betreft het zowel vele diverse producten alsmede grote volumes hardlopers. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld met het oog op producten met een lange levensduur. Daarnaast beschikken wij over de faciliteiten om tandriemen, lineaire assen en lineaire rails op maat te maken. Hierdoor zijn wij niet alleen minder afhankelijk van leveranciers, dit biedt ons ook de mogelijkheid om exclusief maatwerk te leveren.

Snelle levering
Dankzij onze ruime voorraad hanteren wij veelal een levertijd van 24 uur binnen Nederland en België. Hierbij worden bestellingen die (op werkdagen) voor 16:30 worden geplaatst dezelfde dag nog verstuurd. Indien wij bepaalde product toch niet op voorraad blijken te hebben bedraagt de levertijd 72 uur. Deze levering is gratis indien het orderbedrag ten minste €75,- bedraagt (anders vragen wij een bijdragende kosten van €7,-). Leveringen binnen Nederland worden afgehandeld in samenwerking met UPS of DHL. Om u zo goed mogelijk tegemoet te komen, is het mogelijk om in samenspraak met ons een levering op zaterdag of buiten kantooruren in te plannen.

Duidelijke orderafhandeling
Wij vinden het belangrijk dat u kunt betalen op een manier die voor u vertrouwt voelt. Daarom bieden wij verschillende betaalmogelijkheden aan zoals iDeal en Paypal. Wanneer wij een order ontvangen sturen wij u zo snel mogelijk een orderbevestiging met daarop de prijs, verwachte levertijd en verzendwijze. Op producten die u bij Duisters Lineair koopt bieden wij u tien werkdagen bedenktijd (Let op: er zijn enkele uitzonderingen zie hiervoor onze retourprocedure). Binnen deze tien dagen kunt u uw product retourneren. Hiervoor gelden wel onze retourvoorwaarden, raadpleeg deze dan ook altijd alvorens u een product wilt retourneren.

Logo Duisters Techniek

Wat kwaliteit voor ons inhoudt:

  • Persoonlijk contact
  • Personeel met kennis van zaken
  • Een eigen magazijn met een breed assortiment
  • Producten op maat gemaakt
  • Een veilige betaalmethode
  • Snelle levering