• Contact

    SUPPORT+31 (0)85 - 066 12 58

Wie zijn wij?

 

Duisters Techniek, ruim 25 jaar specialisme.

Duisters techniek is al ruim 25 jaar een gevestigde naam binnen de branche. Dankzij deze jarenlange ervaring kunnen wij u dan ook altijd van passend advies voorzien. Hierbij gaat het niet enkel om advies op het gebied van lineair. Ons team kan u ook helpen met specialistisch advies op het gebied van lagertechniek, aandrijftechniek, perslucht en pneumatiek. Gezamenlijk proberen wij dan ook altijd om u de beste oplossing te bieden voor uw probleem. Doordat wij over een grote voorraad beschikken hanteren wij relatief korte levertijden. Daarnaast kunt u bij ons aandrijfriemen, lineaire assen en rails op maat bestellen, iets wat ons bijzonder maakt binnen de branche.

Binnen Duisters techniek staan persoonlijk advies en contact hoog in het vaandel. Dit betekent dat u ons tijdens kantooruren altijd kunnen bellen of mailen, zodat wij samen met u de juiste keuze kunnen maken. Daarnaast kunt u ook altijd langs komen om onder het genot van een kop koffie de mogelijkheden te bespreken. Het voordeel van deze persoonlijke werkwijze is dat u direct de juiste keuze kan maken.

Wij vinden het belangrijk dat u een goed en veilig gevoel overhoudt aan een aankoop via ons. Daarom bieden wij verschillende betaalmogelijkheden aan zoals iDeal en op rekening en is de levering gratis wanneer het order bedrag ten minste €75,- betreft. Ook bieden wij u tien werkdagen bedenktijd waarbinnen u producten retour kunt zenden (Let op: er zijn enkele uitzonderingen zie hiervoor onze retourprocedure). Verder kunt u (in de meeste gevallen) in overleg met ons team ook kiezen voor een levering op zaterdag of op een specifiek tijdstip.

Duisters lineair
Afrikalaan 29 A
5232 BD ’s-Hertogenbosch
T. +31 (0)85 – 0661258
F. +31 (0)85 – 0435451
E. info@duisterslineair.nl
W. www.duisterslineair.nl

Logo Duisters Techniek

 

 

 

 

 

Snelle levering

Snelle levering

Voor 16:30 besteld, de volgende dag in huis (indien op voorraad).

Eigen voorraad

Een brede en diepe voorraad op onze fysieke locatie in ‘s-Hertogenbosch

Advies op Maat

Advies op maat

Tijdens kantooruren staat ons team klaar om u passend advies te geven

Producten op maat

Wij kunnen aandrijfriemen, lineaire assen en rails volgens uw wensen bewerken