• Contact

    SUPPORT+31 (0)85 - 066 12 58

SKF lineair as-geleiding

 

SKF lineaire as geleiding webshop

De lineaire as geleidingen, van het merk SKF, die u in onze lineaire asgeleiding webshop kunt kopen zijn onder te delen in vier groepen. Maak een keuze uit een van onderstaande groepen lineaire as-geleiding producten die wij op maat voor u produceren en leveren:

Kies uit de volgende lineaire as-geleiding productgroepen:

Lineaire as geleiding advies op maat

Mocht u niet zeker weten welk type lineaire as-geleiding voor uw situatie het meest geschikt is, dan kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen +31 (0)85 – 0661258.  Buiten kantooruren kunt u ons een e-mail sturen. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor uw lineaire asgeleiding.

Duisters lineair produceert alles in eigen beheer en heeft een ruime ervaring met lineaire asgeleiding. Profiteer van onze expertise!

SKF lineaire lagers standaard smering

Alle SKF lineair lagers worden standaard gesmeerd met high-performance SKF LGEP2 vet. Hierdoor hebben de lagers een goede weerstand tegen corrosie. Doordat het merendeel van de lagers beschikt over een geïntegreerd vetreservoir, hoeft het lager in veel gevallen niet opnieuw gesmeerd te worden. De lineaire lagereenheden zijn beschikbaar in verschillende single, tandem, duo en quadro uitvoeringen. U bestelt alle lineaire as-geleiders snel en eenvoudig online in onze webshop.

Webshop bestelling, levering binnen 1 dag

Duisters produceert alle SKF lineair as-geleiding en lineair geleiding rail in eigen beheer en levert alle SKF kogellagers en overige toebehoren direct uit voorraad. Meestal wordt uw bestelling (via onze lineaire geleiding webshop) de volgende dag al bij u geleverd. Dus vandaag besteld is morgen geleverd.

SKF serie 1 lineaire kogellagers, glijlagers en lagereenheden

Zowel de SKF serie 1 lineaire kogellagers alsmede de serie 1 glijlagers zijn geproduceerd volgens ISO 10285. Hierdoor zijn de SKF lagers uitwisselbaar binnen alle ISO-conforme merken. De lagers uit serie 1 zijn compact van maatvoering en beperkt in de draaggetallen. Alle SKF lagers uit serie 1 zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen, zodat u altijd de passende lager in handen krijgt.

Onder serie 1 vallen: LBBR, LPBR, LUHR, LUJR, LTBR, LTDR, LQBR.

 

SKF lineair serie 1

SKF serie 3 lineaire kogellagers, glijlagers en lagereenheden

Net zoals de SKF lagers uit serie 1 zijn alle SKF serie 3 lineaire kogellagers alsmede de serie 3 glijlagers zijn geproduceerd volgens ISO 10285. De kogel- en glijlagers uit serie 3 zijn geavanceerder dan de lagers uit serie 1. Hierdoor kunnen de lagers uit serie 3 dan ook hogere draaggetallen aan. De lineaire kogellagers uit serie 3 komen naast de standaard variant ook in een zelfinstellende variant. Dit houdt in dat deze zichzelf kunnen corrigeren in het geval van foutief uitlijnen. Ook alle SKF lagers uit serie 3 komen in verschillende afmetingen en uitvoeringen zodat u altijd de passende lager in handen krijgt.

Onder serie 3 vallen: LBCR D, LBCD D, LBCT, LBHT, LBCF, LPAR, LPAT, LUCR D, LUCD D, LUCS D, LUCE D, LUCT (BH), LUCF, LUND D, LUNE D, LUNF, LVCR, LVCD, LTCD, LTCF, LQCR, LQCD, LQCF, LQCT.

SKF lineair serie 3

SKF asbokken en as-ondersteuning

De SKF assen kunnen op twee manieren worden gemonteerd. Middels het gebruik van asbokken is het mogelijk om de as hiertussen te hangen, deze worden aan beide uiteinden van de as gemonteerd. Daarnaast is het mogelijk om as-ondersteuning te gebruiken, deze worden doorgaans onder de gehele as gemonteerd. Indien het om lange systemen of om zwaar belasten eenheden gaat, is het aan te raden om gebruik te maken van as-ondersteuning. Op deze manier wordt de kans op doorbuiging van de as geminimaliseerd.

Onder de SKF asbokken en as ondersteuningen vallen: LSCS, LSNS, LSHS, LEAS, LEBS, LRCB, en LRCC.

SKF lineair asbok en as-ondersteuning

Geharde SKF precisie assen

De SKF precisie assen zijn verkrijgbaar in volle of holle assen. Het assortiment bestaat uit verschillende maten en daarnaast kan er nog een keuze worden gemaakt in de materiaalsoort. De SKF assen zijn gemaakt van hoogwaardig gehard staal (CF53) en daarnaast is er de optie om te kiezen voor roestvrijstalen varianten. Ook is het voor alle assen mogelijk om deze bewerkt geleverd te krijgen. Dit kan middels veelgebruikte aanpassingen of zelfs voor u op maat, zodat de as voldoet aan uw wensen.

Onder de SKF precisie assen vallen: LJM, LJMR en LJMS

SKF lineair geharde precisie assen