• Contact

    SUPPORT+31 (0)85 - 066 12 58

VERZENDING

 

Standaard verzendingen binnen Europa:
Uw bestelling wordt bezorgt door UPS of DHL. Wij maken de keuze afhankelijk van het afleveradres en het volume van U bestelling.

Leveringssnelheid:
Wij leveren ca. 80% van ons leveringsprogramma direct uit eigen voorraad. Als uw bestelling voor 16:00 uur ontvangen is en de voorraad toereikend is, wordt uw bestelling dezelfde werkdag verstuurd. Leveringen in Nederland, Belgi├ź, Luxemburg en Noord Duitsland worden de volgende werkdag geleverd. Overige leveringen binnen Europa varieert van twee tot vier werkdagen.

Zaterdag levering:
Als wij vrijdag verzenden, wordt deze op maandag geleverd. Het kan wenselijk zijn dat de bestelling op zaterdag nodig is. Maak dit bij de klantenservice bekent.

Niemand aanwezig:
Aflevering van uw bestelling vindt doorgaans tijdens kantooruren plaats. Als U niet aanwezig bent zal het pakket nog eenmaal worden aangeboden. Indien er bij de tweede keer niemand aanwezig is ontvangt U een bericht bij welk “pick-up point” Uw pakket af te halen is.

Bestelling volgen:
Zodra uw bestelling verzonden is ontvangt U een verzendbevestiging, met daarin verzendcode waarmee de bestelling kan worden gevolgd.

Afhalen:
Uw bestelling kan ook afgehaald worden in ’s Hertogenbosch. Van maandag tot vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur. Zodra de bestelling klaar staat, wordt U daarover ge├»nformeerd.

Afwijkende leveringen:
Indien U behoefte heeft aan een andere leveringsmethode. Zoals een koerier, expresse zending, na 18:00 uur of andere leveringsdatum. Stem de mogelijkheden af met de klantenservice.

Verzendkosten:
Wij verzenden zonder bijkomende kosten, zolang de totale orderwaarde van uw bestelling boven de 150,00 euro exclusief BTW is. Bij bestellingen met een lagere totale waarde, belasten wij U 15,00 euro bijdragen in de kosten van verzending door. Eventuele afwijkende wensen omtrent verzendingen zijn niet inbegrepen. De klantenservice kan U informeren wat de afwijkende kosten voor een koerier of expresse zending zijn.

Leveringen buiten Europa:
Verzenden wereldwijd is geen enkel probleem. Vraag de klantenservice naar de mogelijkheden. De kosten en snelheid zijn van vele factoren afhankelijk. Na inventarisatie van uw behoefte maken wij U graag een passende aanbieding.