• Contact

    SUPPORT+31 (0)85 - 066 12 58

VERZENDING

 

Standaard verzendingen binnen Europa:
Uw bestelling wordt bezorgt door UPS of DHL. Wij maken de keuze afhankelijk van het afleveradres en het volume van U bestelling.

Leveringssnelheid:
Wij leveren ca. 80% van ons leveringsprogramma direct uit eigen voorraad. Als uw bestelling voor 16:00 uur ontvangen is en de voorraad toereikend is, wordt uw bestelling dezelfde werkdag verstuurd. Leveringen in Nederland, België, Luxemburg en Noord Duitsland worden de volgende werkdag geleverd. Overige leveringen binnen Europa varieert van twee tot vier werkdagen.

Zaterdag levering:
Als wij vrijdag verzenden, wordt deze op maandag geleverd. Het kan wenselijk zijn dat de bestelling op zaterdag nodig is. Maak dit bij de klantenservice bekent.

Niemand aanwezig:
Aflevering van uw bestelling vindt doorgaans tijdens kantooruren plaats. Als U niet aanwezig bent zal het pakket nog eenmaal worden aangeboden. Indien er bij de tweede keer niemand aanwezig is ontvangt U een bericht bij welk “pick-up point” Uw pakket af te halen is.

Bestelling volgen:
Zodra uw bestelling verzonden is ontvangt U een verzendbevestiging, met daarin verzendcode waarmee de bestelling kan worden gevolgd.

Afhalen:
Uw bestelling kan ook afgehaald worden in ’s Hertogenbosch. Van maandag tot vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur. Zodra de bestelling klaar staat, wordt U daarover geïnformeerd.

Afwijkende leveringen:
Indien U behoefte heeft aan een andere leveringsmethode. Zoals een koerier, expresse zending, na 18:00 uur of andere leveringsdatum. Stem de mogelijkheden af met de klantenservice.

Verzendkosten:
Wij verzenden zonder bijkomende kosten, zolang de totale orderwaarde van uw bestelling boven de 150,00 euro exclusief BTW is. Bij bestellingen met een lagere totale waarde, belasten wij U 15,00 euro bijdragen in de kosten van verzending door. Eventuele afwijkende wensen omtrent verzendingen zijn niet inbegrepen. De klantenservice kan U informeren wat de afwijkende kosten voor een koerier of expresse zending zijn.

Leveringen buiten Europa:
Verzenden wereldwijd is geen enkel probleem. Vraag de klantenservice naar de mogelijkheden. De kosten en snelheid zijn van vele factoren afhankelijk. Na inventarisatie van uw behoefte maken wij U graag een passende aanbieding.