• Contact

    SUPPORT+31 (0)85 - 066 12 58

PRODUCTEN

SKF Lineair kogellager LBBR 14-2LS

De SKF lineair kogellager LBBR 14-2LS is een lineaire kogellager die aan beide zijde is afgedicht om stof, vuil en spatwater buiten te houden.

As maat: 14 mm
Buitenmaat: 21 mm
Lengte: 28 mm

13,94 excl. BTW

Beschrijving

De SKF lineair kogellager LBBR 14-2LS is een kogellager met meerdere rijen kogels. Dankzij het unieke ontwerp waarin kunststof en gehard staal worden gecombineerd, beschikt de SKF LBBR over grotere kogels dan andere soortgelijke lagers. Hierdoor is de lager bestand tegen een grotere belasting en gaat deze langer mee. De LBBR 14-2LS is geproduceerd aan de hand van de richtlijnen zoals deze in ISO 10285 zijn opgesteld. Vanwege de -2LS afdichting is het lager aan beide kanten middels een afdichting beschermt tegen stof, vuil en vocht. Het voordeel van een tweezijdig afgedichte lager is, dat deze extra onderhoudsvriendelijk is in gebruik. De keerzijde hiervan is, dat deze afdichtingen voor enige wrijving zorgen. Dit betekent dat er circa 30% van het vermogen verloren gaat en het is van belang om hiermee rekening te houden.

Levering uit voorraad

Duisters lineair levert vrijwel alle kogellagers uit voorraad. Vandaag besteld is morgen in huis. Koop uw SKF kogellagers online in onze webshop. Staat de kogellager die u zoekt niet op onze website, informeer dan via e-mail of bel ons voor levertijden en prijzen. Duisters lineair is leverancier van alle SKF kogellagers voor lineaire geleiding

Extra informatie

Merk

As maat

Buitenmaat

Stof dicht

RVS

Zelfinstellend

Soort product