• Contact

    SUPPORT+31 (0)85 - 066 12 58

PRODUCTEN

SKF Lineair lagereenheid LQCT 50-2LS

De SKF lineair lagereenheid LQCT 50-2LS is een open lineaire quadro lagereenheid voorzien van vier LBCT -2LS lagers die aan beide zijde is afgedicht om stof, vuil en spatwater buiten te houden.

As maat: 50 mm
Breedte: 280 mm
Lengte: 280 mm
hoogte: 93 mm
Hart maat: 55 mm

1.124,54 excl. BTW

Beschrijving

De SKF lineair lagereenheid LQCT 50-2LS bestaat uit een lagerhuis van hoogwaardig aluminium met daarin vier LBCT lineaire kogellagers. Doordat zowel het lagerhuis als de lagers een open design hebben is de LQCT geschikt voor assen voorzien van (gedeeltelijke) as-ondersteuning. Deze kogellagers zijn geproduceerd volgens ISO 10285 en zijn daardoor uitwisselbaar binnen alle ISO-conforme merken. Daarnaast biedt dit het voordeel dat de LQCT 50-2LS onmogelijk afwijkingen vertoont middels een rollende beweging. Met de aankoop van een montageklare LQCT lagereenheid koopt u een compleet lager inclusief lagerhuis die direct in te passen is. Dit maakt de LQCT zeer geschikt, indien u graag een gebruiksklare lager koopt. Deze lagereenheid is enkel bruikbaar bij assen voorzien van steunen aan de uiteinden van de as. Vanwege de -2LS afdichting is het lager aan beide kanten middels een afdichting beschermt tegen stof, vuil en vocht. Het voordeel van een tweezijdig afgedichte lager is, dat deze extra onderhoudsvriendelijk is in gebruik. De keerzijde hiervan is, dat deze afdichtingen voor enige wrijving zorgen. Dit betekent dat er circa 30% van het vermogen verloren gaat en het is van belang om hiermee rekening te houden.

Levering uit voorraad

Duisters lineair levert vrijwel alle SKF lineair lagereenheden uit voorraad. Vandaag besteld is morgen in huis. Koop uw SKF lineair lagereeenheid online in onze webshop. Staat de SKF lineair lagereenheid die u zoekt niet op onze website, informeer dan via e-mail of bel ons voor levertijden en prijzen. Duisters lineair is leverancier van alle lineair lagereenheden voor lineaire geleiding

Extra informatie

Merk

As maat

Stof dicht

RVS

Zelfinstellend

Soort product