• Contact

    SUPPORT+31 (0)85 - 066 12 58

PRODUCTEN

SKF Lineair lagereenheid LTCF 16

De SKF lineair lagereenheid LTCF 16 is een open zelfinstellend lagerhuis met twee LBCF lagers achter elkaar in het huis.

As maat: 16 mm
Breedte: 50 mm
Lengte: 84 mm
Hoogte: 35 mm
Hartmaat: 22 mm

136,02 excl. BTW

Beschrijving

De SKF lineair lagereenheid LTCF 16 bestaat uit een lagerhuis van hoogwaardig aluminium met daarin twee zelfinstellende LBCF lineaire kogellagers. Deze kogellagers zijn geproduceerd volgens ISO 10285 en zijn daardoor uitwisselbaar binnen alle ISO-conforme merken. De twee kogellagers zitten achterelkaar (tandem) gemonteerd in het lagerhuis. De LBCF is zelfinstellend (tot +/- 0,5º in beide richtingen) waardoor deze zichzelf corrigeert in het geval van foutief uitlijnen. Dit kan ontstaan doordat een as onjuist wordt ondersteund en hierdoor verbuigt of door een verkeerde fitting en/of installatie.Met de aankoop van een montageklare LTCF 16 lagereenheid koopt u een compleet lager inclusief lagerhuis die direct in te passen is. Dit maakt de LTCD zeer geschikt, indien u graag een gebruiksklare lager koopt. Vanwege het open design is de LTCF geschikt voor assen voorzien van (gedeeltelijke) as-ondersteuning.

Levering uit voorraad

Duisters lineair levert vrijwel alle SKF lineair lagereenheden uit voorraad. Vandaag besteld is morgen in huis. Koop uw SKF lineair lagereeenheid online in onze webshop. Staat de SKF lineair lagereenheid die u zoekt niet op onze website, informeer dan via e-mail of bel ons voor levertijden en prijzen. Duisters lineair is leverancier van alle lineair lagereenheden voor lineaire geleiding

Extra informatie

Merk

As maat

Buitenmaat

Stof dicht

RVS

Zelfinstellend

Soort product