• Contact

    SUPPORT+31 (0)85 - 066 12 58

PRODUCTEN

SKF Lineair lagereenheid LUHR 40-2LS/HV6

De SKF lineair lagereenheid LUHR 40-2LS/HV6 is een geheel omsluitend lagerhuis gemaakt van roestvrij staal met een LBBR -2LS/HV6 lager in het huis die aan beide zijde zijn afgedicht om stof, vuil en spatwater buiten te houden.

As maat: 40 mm
Breedte: 87 mm
Lengte: 60 mm
Hoogte: 76 mm
Hartmaat: 39 mm

217,06 excl. BTW

Beschrijving

De SKF lineair lagereenheid LUHR 40-2LS/HV6 bestaat uit een lagerhuis van hoogwaardig aluminium met daarin een LBBR lineaire kogellager. Deze kogellager is geproduceerd volgens ISO 10285 en is daardoor uitwisselbaar binnen alle ISO-confrome merken. Met de aankoop van een montageklare LUHR 40-2LS/HV6 lagereenheid koopt u een compleet lager inclusief lagerhuis dat direct in te passen is. Dit maakt de LUHR zeer geschikt, indien u graag een gebruiksklare lageroplossing koopt. Deze lagereenheid is enkel bruikbaar bij assen voorzien van steunen aan de uiteinden van de as. Vanwege de -2LS afdichting is het lager aan beide kanten middels een afdichting beschermt tegen stof, vuil en vocht. Het voordeel van een tweezijdig afgedichte lager is, dat deze extra onderhoudsvriendelijk is in gebruik. De keerzijde hiervan is, dat deze afdichtingen voor enige wrijving zorgen. Dit betekent dat er circa 30% van het vermogen verloren gaat en het is van belang om hiermee rekening te houden. Daarnaast is het lager gemaakt van roestvrijstaal waardoor de LUHR 40-2LS/HV6 uitermate geschikt is voor toepassingen waarbij het lager (mogelijk) in aanraking komt met water of andere vloeistoffen.

Levering uit voorraad

Duisters lineair levert vrijwel alle SKF lineair lagereenheden uit voorraad. Vandaag besteld is morgen in huis. Koop uw SKF lineair lagereeenheid online in onze webshop. Staat de SKF lineair lagereenheid die u zoekt niet op onze website, informeer dan via e-mail of bel ons voor levertijden en prijzen. Duisters lineair is leverancier van alle lineair lagereenheden voor lineaire geleiding

Extra informatie

Merk

As maat

Buitenmaat

Stof dicht

RVS

Zelfinstellend

Soort product