• Contact

    SUPPORT+31 (0)85 - 066 12 58

PRODUCTEN

SKF Lineair lagereenheid LUNE 25 D

De SKF lineair lagereenheid LUNE 25 D is een geheel omsluitend verstelbaar zelfinstellend lagerhuis met een LBCD lager in het huis.

As maat: 25 mm
Breedte: 78 mm
Lengte: 58 mm
Hoogte: 61 mm
Hartmaat: 30 mm

83,17 excl. BTW

Beschrijving

De SKF lineair lagereenheid LUNE 25 D bestaat uit een lagerhuis van hoogwaardig aluminium met daarin een zelfinstellende LBCD D lineaire kogellager. Deze kogellager is geproduceerd volgens ISO 10285 en is daardoor uitwisselbaar binnen alle ISO-confrome merken. Middels een schroef is het mogelijk om de voorspanning naar wens aan te passen. De LBCD D is zelfinstellend (tot +/- 0,5º in beide richtingen) waardoor deze zichzelf corrigeert in het geval van foutief uitlijnen. Dit kan ontstaan doordat een as onjuist wordt ondersteund en hierdoor verbuigt of door een verkeerde fitting en/of installatie. Met de aankoop van een montageklare LUNE 25 D lagereenheid koopt u een compleet lager inclusief lagerhuis dat direct in te passen is. Dit maakt de LUNE D zeer geschikt, indien u graag een gebruiksklare lageroplossing koopt. In tegenstelling tot de LUC lagereenheden omslaat het lagerhuis van de LUNE D de gehele lager. Hierdoor is deze beter bestand tegen stof en ander vuil. Daarnaast biedt dit ontwerp meerdere montage opties. Deze lagereenheid is enkel bruikbaar bij assen voorzien van steunen aan de uiteinden van de as.

Levering uit voorraad

Duisters lineair levert vrijwel alle SKF lineair lagereenheden uit voorraad. Vandaag besteld is morgen in huis. Koop uw SKF lineair lagereeenheid online in onze webshop. Staat de SKF lineair lagereenheid die u zoekt niet op onze website, informeer dan via e-mail of bel ons voor levertijden en prijzen. Duisters lineair is leverancier van alle lineair lagereenheden voor lineaire geleiding

Extra informatie

Merk

As maat

Buitenmaat

Stof dicht

RVS

Zelfinstellend

Soort product