• Contact

    SUPPORT+31 (0)85 - 066 12 58

PRODUCTEN

SKF Lineair profielwagen LLTHC 35 SU-T0 P3

De SKF profielrail loopwagen LLTHC 35 SU T0 P3 is een standaard model loopwagen met een standaard hoogte en verkorte lengte.

Rail maat: 35 mm
Breedte: 70 mm
Hoogte: 48 mm (incl. rail)
Lengte: 88,4 mm
Voorspanningsklasse: T0
Nauwkeurigheidsklasse: P3

94,39 excl. BTW

Beschrijving

De SKF profielrail loopwagen LLTHC 35 SU-T0 P3 is een compact model loopwagen. Met een standaard voorspanning en medium nauwkeurigheidsklasse. De LLTHC 35 SU-T0 P3 is geproduceerd volgens ISO 12090-1, hierdoor is deze qua bouwvorm uitwisselbaar binnen alle ISO-conforme merken. Vanwege de zogenaamde X-opstelling van de kogels kunnen de wagens zichzelf enigszins corrigeren in het geval van foutief uitlijnen. Ook zorgt deze opstelling ervoor dat er relatief weinig wrijving ontstaat tussen de loopwagens en de rails. Dankzij het ingebouwde vetreservoir wat gevuld is met SKF LGEP2 vet vereisen de loopwagens relatief weinig onderhoud.

Rail hoogte: 35 mm
Breedte: 70 mm
Hoogte: 48 mm (incl. rail)
Lengte: 88,8 mm
Voorspanningsklasse: T0 (Voor soepel lopende toepassingen)
Nauwkeurigheidsklasse: P3 (± 40 µm hoogte- en ± 20 µm zijdelingse tolerantie)

Levering uit voorraad

Duisters lineair levert vrijwel alle SKF lineair profielwagens uit voorraad. Vandaag besteld is morgen in huis. Koop uw SKF lineair profielwagensonline in onze webshop. Staat de SKF lineair profielwagen die u zoekt niet op onze website, informeer dan via e-mail of bel ons voor levertijden en prijzen. Duisters lineair is leverancier van alle SKFlineair profielwagens voor lineaire geleiding

Extra informatie

Merk

Rail maat

Lengte

Breedte

Hoogte inclusief rail

Flens

Model type

Type product