• Contact

  SUPPORT+31 (0)85 - 066 12 58

AS OP MAAT

As op maat

Duisters levert iedere SKF as voor lineaire as-geleiding op maat. Productie is in eigen beheer, waardoor vrijwel iedere configuratie mogelijk is. Dit is een unieke dienstverlening waarin Duisters zich op het gebied van lineaire asgeleiding onderscheid.

U kunt kiezen uit de gewenste staalsoort. Na het invullen van de gewenste as diameter en lengte en keuze voor een specifieke bewerking ziet u direct de actuele prijs voor uw as op maat per stuk. Kies het aantal stuks en rondt uw bestelling online af.

Staat de gewenste configuratie voor uw lineaire asgeleiding er niet tussen, vraag dan een offerte op maat.

lineaire asgeleiding op maat

6,60

Prijs is excl. BTW en per stuk.
Staalsoort
As maat (mm)
Lengte (mm)
Bewerking Uitleg

Staalsoorten voor geharde geslepen assen

SKF as type LJM ► Staalsoort: Cf53
Geschikt voor alle toepassingen lineaire asgeleiding onder normale omstandigheden.

SKF as type LJMR ► Staalsoort: X90CrMoV18
Roestvrij staal, voorlineaire asgeleiding toepassingen waarin aanraking is met stoom, petroleum en alcohol.

SKF as type LJMS ►Staalsoort: X46Cr13
Roestvrij staal, voor lineaire asgeleiding toepassingen waarin aanraking is met zoet water, verdunde zuren en loggen, fruit en groentesappen.

SKF geharde (geslepen) as op aanvraag

Staat de geharde geslepen lineaire SKF as die u zoekt er niet tussen?
Vul onderstaand formulier in en wij sturen u een offerte.

Product op aanvraag

  Bedrijfsnaam:
  Naam*:
  E-mail*:
  Telefoonnummer*:

  Staalsoort*:
  Asmaat (mm)*:
  Lengte (mm)*:
  Bewerking*:
  Aantal*:

  Bestand:

  Vragen/opmerkingen:

  Wij bieden een drietal SKF geharde geslepen precisie assen aan voor lineaire asgeleding, het is belangrijk om hierin de juiste keuze te maken. Deze assen slijpen en bewerken wij zelf naar wens, zodat u de perfecte geharde geslepen lineaire assen in handen krijgt. De keuze hierin is vrijwel volledig afhankelijk van de lineaire asgeleiding toepassing waarin u deze SKF geharde assen wilt gaan gebruiken.

  Indien u vragen heeft of graag advies wilt over geharde geslepen lineaire assen dan zijn wij op doordeweekse dagen tussen 07:30 en 17:00 bereikbaar via de telefoon op +31 (0)85 - 0661 258 of stuur een mail naar info@duisterslineair.nl Ons team denkt graag met u mee om samen de beste oplossing voor uw geharde geslepen lineaire asgeleiding toepassingen te vinden.

  Wij kunnen u direct uit voorraad voorzien van SKF assen voor lineaire asgeleding met een diameter van 6, 8, 10, 12, 16, 20, 25, 30, 40, 50, 60 (LJM) en 80mm (LJM). Andere maten kunnen wij ook leveren, echter hebben wij deze assen (vaak) niet op voorraad.

  Indien u opzoek bent naar een andere maat lineaire assen neem dan contact met ons op zodat we samen de opties kunnen bekijken. Met onze machine kunnen wij assen bewerken van 150 tot 6000 mm.

  Voor meer informatie over de individuele assen, zoals hardheid en andere informatie kunt u op de individuele productpagina's over lineaire asgeleiding kijken.