• Contact

    SUPPORT+31 (0)85 - 066 12 58

PRODUCTEN

SKF Lineair kogellager LBBR 20-2LS/HV6

De SKF lineair kogellager LBBR 20-2LS/HV6 is een lineaire kogellager gemaakt van roestvrij staal die aan beide zijde is afgedicht om stof, vuil en spatwater buiten te houden.

As maat: 20 mm
Buitenmaat: 28 mm
Lengte: 30 mm

24,29 excl. BTW

Beschrijving

De SKF lineair kogellager LBBR 20-2LS/HV6 is een kogellager met meerdere rijen kogels. Dankzij het unieke ontwerp waarin kunststof en gehard staal worden gecombineerd, beschikt de SKF LBBR over grotere kogels dan andere soortgelijke lagers. Hierdoor is de lager bestand tegen een grotere belasting en gaat deze langer mee. De LBBR 20-2LS/HV6 is geproduceerd aan de hand van de richtlijnen zoals deze in ISO 10285 zijn opgesteld. Vanwege de -2LS afdichting is het lager aan beide kanten middels een afdichting beschermt tegen stof, vuil en vocht. Het voordeel van een tweezijdig afgedichte lager is, dat deze extra onderhoudsvriendelijk is in gebruik. De keerzijde hiervan is, dat deze afdichtingen voor enige wrijving zorgen. Dit betekent dat er circa 30% van het vermogen verloren gaat en het is van belang om hiermee rekening te houden. Daarnaast is het lager gemaakt van roestvrijstaal waardoor de LBBR 20-2LS/HV6 uitermate geschikt is voor toepassingen waarbij het lager (mogelijk) in aanraking komt met water of andere vloeistoffen.

Levering uit voorraad

Duisters lineair levert vrijwel alle kogellagers uit voorraad. Vandaag besteld is morgen in huis. Koop uw SKF kogellagers online in onze webshop. Staat de kogellager die u zoekt niet op onze website, informeer dan via e-mail of bel ons voor levertijden en prijzen. Duisters lineair is leverancier van alle SKF kogellagers voor lineaire geleiding

Extra informatie

Merk

As maat

Buitenmaat

Stof dicht

RVS

Zelfinstellend

Soort product