• Contact

    SUPPORT+31 (0)85 - 066 12 58

PRODUCTEN

SKF Lineair kogellager LBCF 30 A-2LS

De SKF lineair kogellager LBCF 30-2LS A is een open zelfinstellende lineaire kogellager die aan beide zijde is afgedicht om stof, vuil en spatwater buiten te houden.

As maat: 30 mm
Buitenmaat: 47 mm
Lengte: 68 mm

74,38 excl. BTW

Beschrijving

De SKF lineair kogellager LBCF 30 A is een zelfinstellende open design kogellager met een unieke indeling van de kogels. Dankzij dit unieke ontwerp is de LBCF 30 A bestand tegen een zeer grote belasting. Net zoals andere lagers uit de SKF serie 3 is de LBCF A geschikt voor zowel open als gesloten lagerhuizen. De LBCF A is zelfinstellend (tot +/- 0,5º) waardoor deze zichzelf corrigeert in het geval van foutief uitlijnen. Dit kan ontstaan doordat een as onjuist wordt ondersteund en hierdoor verbuigt of door een verkeerde fitting en/of installatie. De LBCF A is geproduceerd aan de hand van richtlijnen zoals deze in ISO 10285 zijn opgesteld. Vanwege het open design is de LBCF A geschikt voor assen voorzien van (gedeeltelijke) as ondersteuning. Vanwege de -2LS afdichting is het lager aan beide kanten middels een afdichting beschermt tegen stof, vuil en vocht. Het voordeel van een tweezijdig afgedichte lager is, dat deze extra onderhoudsvriendelijk is in gebruik. De keerzijde hiervan is, dat deze afdichtingen voor enige wrijving zorgen. Dit betekent dat er circa 30% van het vermogen verloren gaat en het is van belang om hiermee rekening te houden.

Levering uit voorraad

Duisters lineair levert vrijwel alle kogellagers uit voorraad. Vandaag besteld is morgen in huis. Koop uw SKF kogellagers online in onze webshop. Staat de kogellager die u zoekt niet op onze website, informeer dan via e-mail of bel ons voor levertijden en prijzen. Duisters lineair is leverancier van alle SKF kogellagers voor lineaire geleiding

Extra informatie

Merk

As maat

Buitenmaat

Stof dicht

RVS

Zelfinstellend

Soort product