• Contact

    SUPPORT+31 (0)85 - 066 12 58

PRODUCTEN

SKF Lineair lagereenheid LQBR 16-2LS

De SKF lineair lagereenheid LQBR 16-2LS is een lineaire quadro lagereenheid voorzien van vier LBBR -2LS lagers die aan beide zijde is afgedicht om stof, vuil en spatwater buiten te houden.

As maat: 16 mm
Breedte: 96 mm
Lengte: 80 mm
hoogte: 35 mm
Hart maat: 17,5 mm

121,34 excl. BTW

Beschrijving

De SKF lineair lagereenheid LQBR 16-2LS bestaat uit een lagerhuis van hoogwaardig aluminium met daarin vier LBBR lineaire kogellagers. Deze kogellagers zijn geproduceerd volgens ISO 10285 en zijn daardoor uitwisselbaar binnen alle ISO-conforme merken. Deze vier kogellagers zitten zowel parallel als achterelkaar (quadro) gemonteerd in het lagerhuis. Daarnaast biedt dit het voordeel dat de LQBR 16 onmogelijk afwijkingen vertoont middels een rollende beweging. Met de aankoop van een montageklare LQBR lagereenheid koopt u een compleet lager inclusief lagerhuis die direct in te passen is. Dit maakt de LQBR zeer geschikt, indien u graag een gebruiksklare lager koopt. Deze lagereenheid is enkel bruikbaar bij assen voorzien van steunen aan de uiteinden van de as, bijvoorbeeld de SKF asbok LEBS. Vanwege de -2LS afdichting is het lagerhuis aan beide kanten middels een afdichting beschermt tegen stof, vuil en vocht. Het voordeel van een tweezijdig afgedicht lagerhuis is, dat deze extra onderhoudsvriendelijk is in gebruik. De keerzijde hiervan is, dat deze afdichtingen voor enige wrijving zorgen. Dit betekent dat er circa 30% van het vermogen verloren gaat en het is van belang om hiermee rekening te houden.

Levering uit voorraad

Duisters lineair levert vrijwel alle SKF lineair lagereenheden uit voorraad. Vandaag besteld is morgen in huis. Koop uw SKF lineair lagereeenheid online in onze webshop. Staat de SKF lineair lagereenheid die u zoekt niet op onze website, informeer dan via e-mail of bel ons voor levertijden en prijzen. Duisters lineair is leverancier van alle lineair lagereenheden voor lineaire geleiding

Extra informatie

Merk

As maat

Buitenmaat

Stof dicht

RVS

Zelfinstellend

Soort product