• Contact

    SUPPORT+31 (0)85 - 066 12 58

PRODUCTEN

SKF Lineair lagereenheid LUJR 30

De SKF lineair lagereenheid LUJR 30 is een speciaal afgedicht geheel omsluitend lagerhuis met een LBBR lager in het huis.

As maat: 30 mm
Breedte: 67 mm
Lengte: 59 mm
Hoogte: 60 mm
Hartmaat: 30 mm

65,96 excl. BTW

Beschrijving

De SKF lineair lagereenheid LUJR 30 bestaat uit een lagerhuis van hoogwaardig aluminium met daarin een LBBR lineaire kogellager. Deze kogellager is geproduceerd volgens ISO 10285 en is daardoor uitwisselbaar binnen alle ISO-confrome merken. De LUJR is standaard uitgerust met speciale, extra grote, afdichtingen om zo ook onder stoffige omstandigheden optimaal te renderen. Met de aankoop van een montageklare LUJR 30 lagereenheid koopt u een compleet lager inclusief lagerhuis dat direct in te passen is. Dit maakt de LUJR zeer geschikt, indien u graag een gebruiksklare lageroplossing koopt. Deze lagereenheid is enkel bruikbaar bij assen voorzien van steunen aan de uiteinden van de as.

Levering uit voorraad

Duisters lineair levert vrijwel alle SKF lineair lagereenheden uit voorraad. Vandaag besteld is morgen in huis. Koop uw SKF lineair lagereeenheid online in onze webshop. Staat de SKF lineair lagereenheid die u zoekt niet op onze website, informeer dan via e-mail of bel ons voor levertijden en prijzen. Duisters lineair is leverancier van alle lineair lagereenheden voor lineaire geleiding

Extra informatie

Merk

As maat

Buitenmaat

Stof dicht

RVS

Zelfinstellend

Soort product