• Contact

    SUPPORT+31 (0)85 - 066 12 58

PRODUCTEN

SKF Lineair lagereenheid LTCD 30 D-2LS

De SKF lineair lagereenheid LTCD 30-2LS is een zelfinstellend lagerhuis met twee LBCD -2LS lagers achter elkaar in het huis die aan beide zijde zijn afgedicht om stof, vuil en spatwater buiten te houden.

As maat: 30 mm
Breedte: 84 mm
Lengte: 152 mm
Hoogte: 69,5 mm
Hartmaat: 35 mm

211,37 excl. BTW

Beschrijving

De SKF lineair lagereenheid LTCD 30-2LS bestaat uit een lagerhuis van hoogwaardig aluminium met daarin twee zelfinstellende LBCD lineaire kogellagers. Deze kogellagers zijn geproduceerd volgens ISO 10285 en zijn daardoor uitwisselbaar binnen alle ISO-conforme merken. De twee kogellagers zitten achterelkaar (tandem) gemonteerd in het lagerhuis. De LBCD is zelfinstellend (tot +/- 0,5º in beide richtingen) waardoor deze zichzelf corrigeert in het geval van foutief uitlijnen. Dit kan ontstaan doordat een as onjuist wordt ondersteund en hierdoor verbuigt of door een verkeerde fitting en/of installatie.Met de aankoop van een montageklare LTCD 30-2LS lagereenheid koopt u een compleet lager inclusief lagerhuis die direct in te passen is. Dit maakt de LTCD zeer geschikt, indien u graag een gebruiksklare lager koopt. Deze lagereenheid is enkel bruikbaar bij assen voorzien van steunen aan de uiteinden van de as. Vanwege de -2LS afdichting is het lager aan beide kanten middels een afdichting beschermt tegen stof, vuil en vocht. Het voordeel van een tweezijdig afgedichte lager is, dat deze extra onderhoudsvriendelijk is in gebruik. De keerzijde hiervan is, dat deze afdichtingen voor enige wrijving zorgen. Dit betekent dat er circa 30% van het vermogen verloren gaat en het is van belang om hiermee rekening te houden.

Levering uit voorraad

Duisters lineair levert vrijwel alle SKF lineair lagereenheden uit voorraad. Vandaag besteld is morgen in huis. Koop uw SKF lineair lagereeenheid online in onze webshop. Staat de SKF lineair lagereenheid die u zoekt niet op onze website, informeer dan via e-mail of bel ons voor levertijden en prijzen. Duisters lineair is leverancier van alle lineair lagereenheden voor lineaire geleiding

Extra informatie

Merk

As maat

Buitenmaat

Stof dicht

RVS

Zelfinstellend

Soort product