• Contact

    SUPPORT+31 (0)85 - 066 12 58

PRODUCTEN

SKF Lineair lagereenheid LUCT 16-2LS

De SKF lineair lagereenheid LUCT 16 -2LS is een open verstelbaar lagerhuis met een LBCT -2LS lager in het huis die aan beide zijde zijn afgedicht om stof, vuil en spatwater buiten te houden.

As maat: 16 mm
Breedte: 56 mm
Lengte: 34,5 mm
Hoogte: 35 mm
Hartmaat: 25 mm

70,72 excl. BTW

Beschrijving

De SKF lineair lagereenheid LUCT 16-2LS bestaat uit een lagerhuis van hoogwaardig aluminium met daarin een LBCT lineaire kogellager. Deze kogellager is geproduceerd volgens ISO 10285 en is daardoor uitwisselbaar binnen alle ISO-confrome merken. Doordat zowel het lagerhuis als de lager een open design hebben is de LUCT toepasbaar op assen voorzien van (gedeeltelijke) as-ondersteuning. Middels een schroef is het mogelijk om de voorspanning naar wens aan te passen. Met de aankoop van een montageklare LUCT 16-2LS lagereenheid koopt u een compleet lager inclusief lagerhuis dat direct in te passen is. Dit maakt de LUCT zeer geschikt, indien u graag een gebruiksklare lageroplossing koopt. Vanwege de -2LS afdichting is het lager aan beide kanten middels een afdichting beschermt tegen stof, vuil en vocht. Het voordeel van een tweezijdig afgedichte lager is, dat deze extra onderhoudsvriendelijk is in gebruik. De keerzijde hiervan is, dat deze afdichtingen voor enige wrijving zorgen. Dit betekent dat er circa 30% van het vermogen verloren gaat en het is van belang om hiermee rekening te houden.

Levering uit voorraad

Duisters lineair levert vrijwel alle SKF lineair lagereenheden uit voorraad. Vandaag besteld is morgen in huis. Koop uw SKF lineair lagereeenheid online in onze webshop. Staat de SKF lineair lagereenheid die u zoekt niet op onze website, informeer dan via e-mail of bel ons voor levertijden en prijzen. Duisters lineair is leverancier van alle lineair lagereenheden voor lineaire geleiding

Extra informatie

Merk

As maat

Buitenmaat

Stof dicht

RVS

Zelfinstellend

Soort product