• Contact

    SUPPORT+31 (0)85 - 066 12 58

✔ Snelle levering
Dankzij onze brede en diepe voorraad heeft u de bestelde producten de volgende werkdag in huis.

✔ Korting bij grotere hoeveelheden
Indien u meerdere producten of een grote hoeveelheid nodig heeft, kunt u een offerte aanvragen. Vaak kunnen wij u een passend voorstel maken.

✔ Professionele ondersteuning
Wij staan tijdens werkdagen van 07:30 tot 17:00 voor u klaar en helpen u graag met het maken van de juiste keuze, u kunt hiervoor bellen naar: +31 (0)85 – 066 1258.

Alle lineaire kogel- en glijlagers zijn standaard voorgesmeerd met hoogwaardig SKF LGEP2 vet. Hierdoor vereisen de lagers weinig onderhoud en hebben ze een lange levensduur, zodat u er haast niet naar om hoeft te kijken. U heeft in de meeste gevallen de door u bestelde lagers de volgende dag al in huis. Dankzij ons brede en diepe assortiment hebben wij bijna elke maat en uitvoering op voorraad liggen. Ook kunt u ervoor kiezen om uw bestelling op te halen, dit is uiteraard gratis. Bij bestellingen vanaf €75,- (exclusief BTW) versturen wij uw bestelling gratis.

Alle lagers zijn beschikbaar in vele verschillende maten en uitvoeringen. Er zijn verschillende lagers geschikt voor assen tussen de 6 en 80 mm, de zelfinstellende LBCD en LBCF zijn geschikt voor assen tussen de 12 en 50 mm. Bijna alle lagers zijn beschikbaar in vier verschillende uitvoeringen, hierdoor heeft u altijd een geschikt lager in huis. Het is belangrijk om een juiste keuze hierin te maken en daarbij helpen wij u graag. Indien u vragen heeft zijn wij daarom op werkdagen tussen 07:30 en 17:00 te bereiken op +31 (0)85 – 0661258 of u kunt een e-mail sturen aan info@duisterslineair.nl.

De vier verschillende SKF lineair lageruitvoeringen:

  • Standaard: De standaard uitvoering van een lager (Bijvoorbeeld: LBBR 8).
  • /HV6: Gemaakt van roestvrij staal, waardoor het lager kan worden gebruikt in een vochtige omgeving (bijvoorbeeld: LBBR 8/HV6).
  • -2LS: Voorzien van een tweezijdige afdichting, waardoor het lager kan worden gebruikt in een stoffige omgeving (bijvoorbeeld: LBBR 8-2LS).
  • -2LS/HV6: Gemaakt van roestvrij staal en voorzien van een tweezijdige afdichting, waardoor het lager kan worden gebruikt in een vochtige en stoffige omgeving (bijvoorbeeld: LBBR 8-2LS/HV6).

U kunt ook bij ons terecht voor bijbehorende lineaire assen voor bij de lagers, as- en rail ondersteuning, lineaire rails en lineaire loopwagens. Wij leveren vrijwel het complete SKF assortiment direct uit voorraad.