• Contact

    SUPPORT+31 (0)85 - 066 12 58

SKF geharde precisie as LJM

60 - 64 HRC | 12 - 80 mm

De SKF geharde precisie as LJM is een volle as die gemaakt is van hoogwaardig gehard staal (Cf53 kwaliteit). Doordat deze speciaal voorbehandeld is kan de geharde as een hoge draaglast aan zonder te vervormen. Volgens de Hardness Rockwell Schaal heet de LJM een hardheid ergens tussen de 60 en 64 HRC. Hiermee is de LJM de as met de hoogste hardheid die SKF aanbiedt. Net zoals andere SKF geharde precisie assen heeft de LJM een oppervlakte ruwheid van maximaal Ra 0,3 μm (10-6 meter). Alle SKF assen zijn gefabriceerd naar H6 tolerantie.

De LJM is leverbaar in de maten tussen de 6 en 80 mm. Per maat zijn er tien verschillende uitvoeringen beschikbaar, zodat u altijd een geschikte as in handen krijgt. Het is zelfs mogelijk om deze naar uw tekening te leveren. Indien u twijfelt welke uitvoering het meest geschikt is voor u, kunt u hieronder de verschillen lezen. Mocht u hierna nog steeds twijfelen dan kunt u altijd contact met ons opnemen op +31 (0)85 – 0661258.

Welke uitvoering SKF geharde precisie as LJM heb ik nodig?

SKF biedt een tiental verschillen uitvoeringen geharde LJM precisie assen aan per as maat. In eerste instantie is het dan ook van belang om een keuze te maken in de binnen diameter die voor u geschikt is. Dit is uiteraard ook afhankelijk van het type en de maat lagers die u wilt gebruiken. Indien u een defecte of beschadigde as wilt vervangen, raden wij u aan om te kijken naar de code die op de as staat en eenzelfde nieuwe as te bestellen.

 

ESSC 1

De as wordt afgekort zonder afschuinen wel wordt deze ontbraamt

ESSC 2

De as wordt afgekort met afschuinen.

ESSC 3

De as wordt afgekort op 90

ESSC 3

De as wordt afgekort op 90° met 25° afschuinen.

ESSC 4

De as wordt afgekort op 90° met 25° afschuinen. Tevens wordt deze voorzien van één axiaal gat (in de richting van de lengteas) met schroefdraad.

ESSC 5

De as wordt afgekort op 90° met 25° afschuinen. Tevens wordt deze voorzien van twee axiale gat (in de richting van de lengteas) met schroefdraad.

ESSC 6

De as wordt afgekort op 90° met 25° afschuinen. Tevens wordt deze voorzien van radiale gaten (loodrecht op de lengterichting van de as) met schroefdraad. Deze uitvoering is geschikt voor asondersteuning.

ESSC 7

De as wordt afgekort op 90° met 25° afschuinen. Tevens wordt deze voorzien van radiale gaten (loodrecht op de lengterichting van de as) met schroefdraad. Deze uitvoering is geschikt voor as-ondersteuning. In tegenstelling tot de ESSC 6 worden hierbij de radiale gaten volgens uw wensen gezet.

ESSC 8

De as wordt afgekort op 90° met 25° afschuinen. Deze wordt standaard gemonteerd en geleverd op een SKF LRCB as-ondersteuning.

ESSC 9

De as wordt afgekort op 90° met 25° afschuinen. Deze wordt standaard gemonteerd en geleverd op een SKF LRCC as-ondersteuning.

ESSC 10

De as wordt volgens klantspecifieke tekening vervaardigd.

SKF geharde precisie as LJM

Vanaf: €13,85
Leverbaar binnen één werkdag
(Dit kan verschillen per variant)

BEKIJK IN WEBSHOP

CAD afbeelding LJM as
SKF asmaatHardheid diepte
Tot 10 mm0,5 mm
11 - 18 mm0,8 mm
19 - 30 mm1,2 mm
31 - 50 mm1,5 mm
51 - 80 mm2,2 mm
81 - 100 mm3,0 mm

Logo SKF

SKF Lagers

Wereldwijd is SKF marktleider op het gebied van lagertechniek. Deze positie heeft het bedrijf verworven dankzij de uitmuntende kwaliteit en onderhoudsvriendelijkheid van haar lagers. Het bedrijf biedt alle soorten lagers aan van een groefkogellager tot een cilinderlager en van een lineair kogellager tot een lineair asbok. Met de aankoop van een lager van SKF weet u zeker dat u top kwaliteit in huis heeft. Vanwege zijn lange levensduur en onderhoudsvriendelijk karakter verdienen de lagers van SKF zich dubbel en dwars terug.