• Contact

    SUPPORT+31 (0)85 - 066 12 58

SKF geharde precisie as LJMR

52 - 56 HRC | 12 en 50 mm

De SKF geharde precisie as LJMR is een volle as die gemaakt is van hoogwaardig gehard roestvrij staal (X90CrMoV18 kwaliteit). Doordat deze speciaal voorbehandeld is kan de geharde as een hoge draaglast aan zonder te vervormen. Volgens de Hardness Rockwell Schaal heet de LJMR een hardheid ergens tussen de 52 en 56 HRC. Net zoals andere SKF geharde precisie assen heeft de LJMR een oppervlakte ruwheid van maximaal Ra 0,3 μm (10-6 meter). Dankzij de roestvrije staalsoort is de LJMR in het speciaal geschikt voor toepassingen waarbij de as mogelijk in aanraking komt met stoom, petroleum producten en alcohol. Alle SKF assen zijn gefabriceerd naar H6 tolerantie.

De LJMR is leverbaar in de maten tussen de 12 en 50 mm. Per maat zijn er tien verschillende uitvoeringen beschikbaar, zodat u altijd een geschikte as in handen krijgt. Het is zelfs mogelijk om deze naar uw tekening te leveren. Indien u twijfelt welke uitvoering het meest geschikt is voor u, kunt u hieronder de verschillen lezen. Mocht u hierna nog steeds twijfelen dan kunt u altijd contact met ons opnemen op +31 (0)85 – 0661258.

Welke uitvoering SKF geharde precisie as LJMR heb ik nodig?

SKF biedt een tiental verschillen uitvoeringen geharde LJMR precisie assen aan per as maat. In eerste instantie is het dan ook van belang om een keuze te maken in de binnen diameter die voor u geschikt is. Dit is uiteraard ook afhankelijk van het type en de maat lagers die u wilt gebruiken. Indien u een defecte of beschadigde as wilt vervangen, raden wij u aan om te kijken naar de code die op de as staat en eenzelfde nieuwe as te bestellen.

ESSC 1

De as wordt afgekort zonder afschuinen wel wordt deze ontbraamt

ESSC 2

De as wordt afgekort met afschuinen.

ESSC 3

De as wordt afgekort op 90

ESSC 3

De as wordt afgekort op 90° met 25° afschuinen.

ESSC 4

De as wordt afgekort op 90° met 25° afschuinen. Tevens wordt deze voorzien van één axiaal gat (in de richting van de lengteas) met schroefdraad.

ESSC 5

De as wordt afgekort op 90° met 25° afschuinen. Tevens wordt deze voorzien van twee axiale gat (in de richting van de lengteas) met schroefdraad.

ESSC 6

De as wordt afgekort op 90° met 25° afschuinen. Tevens wordt deze voorzien van radiale gaten (loodrecht op de lengterichting van de as) met schroefdraad. Deze uitvoering is geschikt voor asondersteuning.

ESSC 7

De as wordt afgekort op 90° met 25° afschuinen. Tevens wordt deze voorzien van radiale gaten (loodrecht op de lengterichting van de as) met schroefdraad. Deze uitvoering is geschikt voor as-ondersteuning. In tegenstelling tot de ESSC 6 worden hierbij de radiale gaten volgens uw wensen gezet.

ESSC 8

De as wordt afgekort op 90° met 25° afschuinen. Deze wordt standaard gemonteerd en geleverd op een SKF LRCB as-ondersteuning.

ESSC 9

De as wordt afgekort op 90° met 25° afschuinen. Deze wordt standaard gemonteerd en geleverd op een SKF LRCC as-ondersteuning.

ESSC 10

De as wordt volgens klantspecifieke tekening vervaardigd.

SKF geharde precisie as LJMR

Vanaf: €32,45
Leverbaar binnen één werkdag
(Dit kan verschillen per variant)

BEKIJK IN WEBSHOP

CAD afbeelding LJMR as
SKF asmaatHardheid diepte
Tot 10 mm0,5 mm
11 - 18 mm0,8 mm
19 - 30 mm1,2 mm
31 - 50 mm1,5 mm
51 - 80 mm2,2 mm
81 - 100 mm3,0 mm

Logo SKF

SKF Lagers

Wereldwijd is SKF marktleider op het gebied van lagertechniek. Deze positie heeft het bedrijf verworven dankzij de uitmuntende kwaliteit en onderhoudsvriendelijkheid van haar lagers. Het bedrijf biedt alle soorten lagers aan van een groefkogellager tot een cilinderlager en van een lineair kogellager tot een lineair asbok. Met de aankoop van een lager van SKF weet u zeker dat u top kwaliteit in huis heeft. Vanwege zijn lange levensduur en onderhoudsvriendelijk karakter verdienen de lagers van SKF zich dubbel en dwars terug.