• Contact

    SUPPORT+31 (0)85 - 066 12 58

✔ Snelle levering
Dankzij onze brede en diepe voorraad heeft u de bestelde producten de volgende werkdag in huis.
✔ Producten op maat
Wij slijpen en bewerken de assen met onze geavanceerde machine zelf naar uw specifieke eisen.

✔ Professionele ondersteuning
Wij staan tijdens werkdagen van 08:30 tot 17:00 voor u klaar en helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

SKF lineaire precisie assen op maat geslepen en bewerkt, direct uit voorraad
Wij hebben het gehele assortiment SKF geharde precisie assen op voorraad. Hierbij gaat het om zowel de LJM, LJMR en LJMS in de maten tussen de 6 en 80 mm. Hierdoor heeft u in de meeste gevallen uw bestelling de volgende werkdag in huis (indien voor 15:00 besteld). Daarnaast slijpen en bewerken wij de assen naar wens, zodat u een perfect passend product in huis krijgt. Dankzij onze gespecialiseerde machine kunnen wij de assen slijpen in alle lengtematen. Wij zijn door SKF gecertificeerd als SKF Linear Motion Distributor, waardoor u verzekerd bent van kwalitatief uitmuntende producten.

SKF geharde precisie as LJM
SKF geharde precisie as LJMR
SKF geharde precisie as LJMS

De LJM is beschikbaar in de maten tussen de 6 en 80 mm, terwijl de LJMR en LJMS enkel beschikbaar zijn in de maten tussen de 6 en 50 mm. Alle assen zijn gefabriceerd met een H7 tolerantie. De keuze tussen de drie assen heeft te maken met de toepassing waarin ze gebruikt worden. De LJM is de standaard as van SKF en gemaakt van hoogwaardig gehard staal (Cf53). De LJM is de hardste as die SKF aanbiedt met een hardheid tussen de 60 en 64 HRC. De LJMR is gemaakt van hoogwaardig gehard roestvrij staal (X90CrMoV18) en heeft een hardheid tussen de 54 en 57 HRC. De LJMR is uitermate geschikt voor toepassingen waarbij mogelijk aanraking is met producten zoals: Stoom, petroleum en alcohol. De LJMS is ook een roestvrij stale as, maar gemaakt van een andere staalsoort (X46Cr13 en 52-55 HRC). Dit maakt de LJMS voor mogelijke aanraking met: Zoet water, verdunde zuren en loggen, fruit en groentesappen.
Alle assen zijn verkrijgbaar in tien verschillende uitvoeringen. Deze uitvoeringen hebben betrekking op de afwerking van de as, informatie hierover is te vinden op de individuele productpagina’s. Indien u twijfelt over het type as, de lengte of de uitvoering kunt u contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder. Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0)85 – 0661 258 of u kunt een mail met daarin uw vraag sturen aan sales@duisterslineair.nl. Doordat wij vrijwel alles direct uit voorraad kunnen leveren en het zelf kunnen slijpen, heeft u het grootste deel van ons aanbod de volgende dag in huis. Wij sturen onze assen op in stevige, speciaal gemaakte dozen zodat u verzekerd ben dat het product onbeschadigd aankomt.

U kunt ook bij ons terecht voor lineaire lager(huizen)s voor op de assen, as- en rail ondersteuning, lineaire rails en lineaire loopwagens. Wij leveren vrijwel het complete SKF assortiment direct uit voorraad.